Binnenzonwering

Twist Rolgordijnen


Twee Langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn aangebracht. Op verrassend eenvoudige wijze kan een keuze worden gemaakt voor de mate van lichtinval en privacy. Deze twist rolgordijnen zijn zeer geschikt voor grotere ramen omdat, afhankelijk van de gekozen stijl, de gordijnen naast elkaar geplaatst kunnen worden. Ze geven dan een zeer ruimtelijk effect op dezelfde hoogte en zorgen daarmee voor een uniforme uitstraling. Het niveau van transparantie en binnenkomend licht kan zeer eenvoudig worden aangepast door de gemakkelijke bediening. U kunt kiezen voor verfijnde voiles in de open banen of zijdeachtige stof met een uiterst luxueuze uitstraling.Rolgordijnen

De collectie is vernieuwd met schitterende stoffen in eigentijdse modekleuren en prachtige patronen, structuren en transparanties. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, zeker als u accessoires kiest om uw rolgordijn een persoonlijk accent te geven. Hiermee wordt het rolgordijn een uiterst decoratieve raambekleding, volledig afgestemd op uw smaak en functionele wensen. Voor elke stijl, woonsmaak, ruimte en elk interieur is er wel een passend rolgordijn.Plissé / Duette Shades

De scherp gevouwen stof creëert een speels schaduwspel bij zonlicht. Diverse stoffen zijn voorzien van coatings die extra bescherming bieden tegen zonlicht, warmte en vuil, of zijn vlam vertragend. De slim ontwikkelde hardware biedt een oplossing voor bijna alle mogelijke raamvormen. Duette shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. Bij enkel glas kan de vermindering van warmteverlies oplopen tot wel 46 %. Duette shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen en in drie transparanties.Roman Shades (vouwgordijnen)

Genieten van de natuurlijke schoonheid van stoffen in de Roman Shades collectie. Deze raambekleding is verkrijgbaar in een exclusieve reeks stoffen en stijlen, waardoor u zeker een uitstraling vindt die perfect aansluit bij uw interieur. Elke stof is ook te verkrijgen voor gordijnconfectie. Harmonie en sfeer verenigd. Met het top down/ bottom up systeem kunt u de onder- en bovenkant van uw Roman Shade apart van elkaar bedienen. U speelt met het binnenvallend zonlicht en privacy.Verticale Jaloezieën

Door de strakke uitstraling zijn verticale jaloezieën zeer geschikt voor eigentijdse interieurs, voor grote ramen, schuifdeuren of zelfs afwijkende raamvormen. De Collectie biedt een rijke keuze aan kleuren, patronen, structuurweefsels en transparanties. Aangevuld met aluminium en pvc lamellen biedt dit product bijna ongekende mogelijkheden. Onze unieke 250 mm lamellen zijn stijlvol, praktisch en geven een krachtige en moderne uitstraling aan uw interieur. Ze combineren functionaliteit van verticale jaloezieën met het warme en moderne gevoel van paneelgordijnen.


Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn al sinds de jaren ’50 het toonaangevende product. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van stijlvolle smalle lamellen tot lamellen met een robuuste, stoere uitstraling. Dit product heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. De lamellen zijn leverbaar in zeer veel verschillende kleuren en afwerking. Er is dus altijd een lameltype dat bij uw smaak en persoonlijke stijl past. Kies voor handmatige bediening of voor volledig electrische bediening die het gebruik en het comfort zo optimaal en kindveilig mogelijk maken.


Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën, een raamdecoratie die past bij het huidige milieubewustzijn en daarbij stijl en sfeer geeft aan elk interieur. Maar liefst 70% van de houtsoorten die gebruikt worden ,is afkomstig uit FSC gecertificeerde wouden. Het duurzame hout is afkomstig van verantwoord beheerde bossen. De nieuwe kleuren en structuren verrassen, met hoogglans rood en zwart. Geef nog een extra mooi accent aan uw jaloezie met een decoratie band, of speciale koof voor een persoonlijke touch.


Kindveiligheid

Opgroeiende kinderen hebben een groeiende nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals uw raambekleding ineens gevaren met zich kunnen meebrengen. Het veiliger maken van onze producten voor huizen met baby’s en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van het ontwerpfilosofie. Luxaflex voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm. Daarnaast ontwikkeld luxaflex voortdurend nieuwe producten om het risico op ongevallen te verkleinen. Als gevolg van de wijzigingen in de europese norm heeft u mogelijke enige wijzigingen aan uw raamdecoratie opgemerkt. De bedieningslengte voor de meeste raambekleding met koord- of kettingbediening is teruggebracht, om het risico op letsel bij jonge kinderen te beperken. Voor meer informatie over de verschillende kindvriendelijke accessoires die we bieden, gaat u naar www.luxaflex.com .


Leverancier binnenzonwering