Horren

Rolhor

De rolhor heeft een eigentijds design, is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening. Naast de vier standaard kleuren is het systeem ook te verkrijgen in Ral kleuren.


Inzethor

De inzethor biedt voor ramen een goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en zijn uiterst geringe inbouwdiepte. Speciaal bij kunststof, hout en aluminium draai-kiepramen kan de inzethor zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.


Inzetrolhor

De inzetrolhor heeft alle gemakken van zowel een inzethor als een rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren. Het is een unieke en zeer functionele inzethor die zowel horizontaal als verticaal is te plaatsen.


Vaste Hor

De vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.


Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur is opgebouwd uit een elegant, afgerond profiel. U kunt kiezen uit zowel een handgreep die op het profiel wordt geplaats, als voor een geïntegreerde handgreep in de duwplaat. Naast de standaard uitvoering kunt u kiezen voor een zelfsluitende deur of een deur die u middels een uniek scharnier zowel naar binnen als van buiten kunt openduwen. Ideaal wanneer u uw handen vol heeft.


Schuivende hordeur

Voor grote deuropeningen is de schuivende hordeur de ideale oplossing. De stabiele aluminium geleiders en de gelagerde wieltjes in de bovengeleiding garanderen een lichte bediening en een lange levensduur. De deur is makkelijk uitneembaar door de toepassing van magneten in het ophangsysteem.


Plissé hordeur

Een unieke variant in de horrencollectie is de plissé hordeur waarbij het zwarte of grijze gaas niet wordt opgerold maar gevouwen. De belangrijkste voordelen van deze hordeur zijn: de treklijst die op elke gewenste stand kan blijven staan, het gaas dat duidelijk zichtbaar is en de ondergeleider die slechts 3 mm hoog is, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft. De plissé hordeur is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien eenvoudig te (de)monteren in voor- en najaar.Rolhordeur

Het paradepaardje van de horrencollectie is de rolhordeur. Deze hordeur kan zowel enkel als dubbel uitgevoerd worden. Het dubbele systeem voorkomt een te brede overspanning in een keer, daarom blijft het gaas altijd strakke en blijft de bediening eenvoudig. De rolhordeur rolt automatisch achter u dicht!.Leverancier Horren